ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Οι 12 για τον αγώνα με τη Βοσνία (20/2)

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα Βουλγαρία - Ελλάδα
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δίνει οδηγίες στους παίκτες του στη διάρκεια του αγώνα Βουλγαρία - Ελλάδα FIBA

Τον Κώστα Παπαδάκη και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη θα αφήσει εκτός δωδεκάδας για τον αγώνα του Σαββάτου (20/2) με τη Βοσνία ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Με 14 παίκτες βρίσκεται στη Ρίγα η εθνική ομάδα μπάσκετ, ωστόσο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε από το μεσημέρι της Παρασκευής (19/2) ποιους δυο θα αφήσει εκτός δωδεκάδας για τον αυριανό αγώνα με τη Βοσνία (20/2 στις 16:30).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα προφυλάξει τον Δημήτρη Κακλαμανάκη που αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά και τον Κώστα Παπαδάκη που ταξίδεψε μόνος, την τελευταία στιγμή, για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο αγώνας με τη Βοσνία είναι ο πέμπτος από τους έξι της προκριματικής φάσης του EuroBasket 2022, στο οποίο η Ελλάδα έχει ήδη προκριθεί. Τελευταίο ματς, τη Δευτέρα (22/2 στις 19:30) με αντίπαλο τη Λετονία.

Στη δωδεκάδα θα βρίσκονται οι: Καράμπελας, Κατσίβελης, Μουράτος, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Κουζέλογλου, Μαργαρίτης, Σαλούστρος, Χουγκάζ, Χρυσικόπουλος, Καββαδάς και Τσαλμπούρης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ