ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανού: "Πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε, δεν έχασα σε καμία στιγμή την πίστη μου"

Η Άρτεμις Σπανού πανηγυρίζει την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket 2021
Η Άρτεμις Σπανού πανηγυρίζει την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket 2021 FIBA

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket 2021, τονίζοντας ότι δεν έχασε ποτέ την πίστη της στον κρίσιμο αγώνα με την Βουλγαρία.

Η Εθνική Γυναικών πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στο Eurobasket 2021 χάρη στην νίκη της με 73-55 επί της Βουλγαρίας, έδειξε ότι έχει παρόν και μέλλον. Και η Άρτεμις Σπανού δεν αμφέβαλλε ποτέ για αυτό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, η 28χρονη φόργουορντ δεν έκρυψε την χαρά της, τονίζοντας πως η ίδια δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στην πρόκριση, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν έδειχναν καλά.

Αρχικά η δυναμική φόργουορντ δήλωσε: “Είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε. Το θέλαμε πολύ. Δώσαμε το 100% για να πάρουμε την νίκη και τη διαφορά που θέλαμε Είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα μας. Όλες δώσαμε το 100%, η καθεμία με τον τρόπο της και ήρθε αυτή η μεγάλη πρόκριση".

Ακολούθως, η Σπανού πρόσθεσε: "Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα όλη η ομάδα έδειξε έναν εαυτό που θα χρειαστούμε και στο Ευρωμπάσκετ”.

Κλείνοντας η διεθνής φόργουορντ τόνισε: “Για να πω την αλήθεια ήμουν ήρεμη σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχασα σε καμιά στιγμή την πίστη μου στην ομάδα και το μετέφερα και στα κορίτσια. Τα πήγαμε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν είχαμε περάσει και μας το χρωστούσε η τύχη”.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ