ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ Ανδρών: Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του προολυμπιακού τουρνουά

Εθνική Μπάσκετ Ανδρών: Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του προολυμπιακού τουρνουά
EUROKINISSI

Στις 02:05 ώρα Ελλάδας θα γίνουν οι αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών με Καναδά και Κίνα, στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια. Ξημερώματα 5ης Ιουλίου θα διεξαχθεί ο τελικός, επίσης στις 02:05.

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες έμεινε μέχρι η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών να "βουτήξει" στο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, με στόχο την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 89 ημέρες για την ακρίβεια έως το πρώτο ματς, με αντίπαλο τον οικοδεσπότη Καναδά, ματς που θα γίνει στις 29 Ιουνίου (16:05 τοπική ώρα, 02:05 ξημερώματα 30ης Ιουνίου στην Ελλάδα).

Η εθνική ομάδα θα ανοίξει το πρόγραμμα του τουρνουά, ενώ θα ακολουθήσει στις 05:35 η αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Κροατία για τον δεύτερο όμιλο. Στις 30 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες Καναδάς - Κίνα (02:05 ώρα Ελλάδας) και Τουρκία - Τσεχία (05:35), την 1η Ιουλίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κίνα (02:05) και η Τσεχία την Ουρουγουάη (05:35), ενώ στις 3 Ιουλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και στις 4 Ιουλίου ο τελικός (02:05).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FIBA για το συγκεκριμένο τουρνουά, έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων, γεγονός που δείχνει πως ο Καναδάς θα έχει την υποστήριξη του κοινού του. Δείτε αναλυτικά τις ομάδες των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά. Το ολυμπιακό τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου και σε αυτό θα συμμετέχουν 12 ομάδες. Μέχρι στιγμής έχουν προκριθεί οι: Ιαπωνία, Νιγηρία, Αργεντινή, ΗΠΑ, Ιράν, Γαλλία, Ισπανία, Αυστραλία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ