ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μο Φαγέ, παίρνει πλέι μέικερ ο Προμηθέας

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μο Φαγέ, παίρνει πλέι μέικερ ο Προμηθέας

Ο Μο Φαγέ είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, την ώρα που ο Προμηθέας προχωρά για την απόκτηση πλέι μέικερ με έναν Σέρβο και τον Βαγγέλη Μάντζαρη να έχουν ξεχωρίσει στη λίστα των Πατρινών.

Η γραφειοκρατία τον κράτησε για μήνες στη χώρα του, ο Μο Φαγέ ήταν εγκλωβισμένος στη Σενεγάλη και ο Προμηθέας ένιωθε τα χέρια του δεμένα. Οι άνθρωποι της Πάτρας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιτραπεί στον έμπειρο φόργουορντ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και έστω και τώρα, ο 35χρονος αθλητής ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τις βαλίτσες του για να φτάσει στη χώρα μας και να ενσωματωθεί (αφού προηγουμένως μπει σε καραντίνα) στις προπονήσεις της ομάδας που τον είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Μάκης Γιατράς έχει τεράστια ανάγκη από έναν ακόμη ψηλό, καθώς ο νεαρός, αθλητικός, εκρηκτικός σέντερ Τζεχάιβ Φλόιντ δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα. Ο Αμερικανός βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, υπάρχουν δικαιολογίες για την εικόνα του καθώς είχε προσβληθεί από κορονοϊό και μάλιστα νόσησε αρκετά βαριά με αποτέλεσμα να μείνει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης για αρκετές ημέρες και δεν αποκλείεται να αποτελέσει και παρελθόν από τον Προμηθέα που χρειάζεται περισσότερη βοήθεια στη ρακέτα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Πάτρας προχωρά και για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, κίνηση που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, ίσως και τις επόμενες ώρες. Ο Μάκης Γιατράς εξέτασε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μίλησε με κάποιους, έκανε δεύτερες σκέψεις και τελικά φαίνεται πως ένας Σέρβος κι ένας Έλληνας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης για την ακρίβεια, είναι οι δύο που παλεύουν για τη θέση, με τον δεύτερο να έχει μέχρι αυτή την ώρα περισσότερες πιθανότητες για να γυρίσει στο ρόστερ.

Η απόκτηση πλέι μέικερ δεν σημαίνει και αποχώρηση του Ντιάντε Γκάρετ, που είναι γεγονός ότι δεν ενθουσίασε έως τώρα, όμως αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό. Ο Αμερικανός ακολουθεί θεραπεία και θα επανεκτιμηθεί μόλις γυρίσει στα παρκέ.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ