EUROCUP

EuroCup: Βίρτους Μπολόνια και Τρέντο έκαναν το 3/3

EuroCup: Βίρτους Μπολόνια και Τρέντο έκαναν το 3/3
EUROKINISSI

Η Βίρτους Μπολόνια και η Τρέντο έκαναν... τη δουλειά μακριά από το γήπεδό τους, για να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν στο EuroCup.

Η Βίρτους Μπολόνια και η Τρέντο σημείωσαν εκτός έδρας νίκες και έκαναν το 3/3 στη regular season της EuroLeague. Την ίδια ώρα, η Τσεντεβίτα Ολίμπια ξεπερνούσε την ήττα στα χαρτιά της προηγούμενης εβδομάδας και κέρδιζε εντός έδρας την Γκραν Κανάρια, για τον όμιλο του Προμηθέα Πάτρας.

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς στηρίχθηκε στο εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε, πήρε διψήφιο αριθμό πόντων από πέντε παίκτες (ο Τζάροντ Τζόουνς είχε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ) και έφτασε στη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που έμεινε στο 39.4% στα δίποντα και έχασε κατά κράτος τη μάχη των ριμπάοντων (33 έναντι 53) -ο Τζέικομπ Γουάιλι τελείωσε με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 31'40'' συμμετοχής.

Στην Ισπανία, η Βίρτους Μπολόνια πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της Ανδόρα (82-66). Ο Μίλος Τεόντοσιτς των 21 πόντων και των 6 ασίστ ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για τους ασπρόμαυρους, που είχαν 68.6% στα δίποντα και 23 ασίστ.

Τέλος, η Τρέντο άλωσε την έδρα της Ναντέρ (65-71) με τον Γκάρι Μπράουν (18 πόντοι, 8 ασίστ) και τον Τζέρεμι Μόργκαν (14 πόντοι) να ηγούνται επιθετικά για την ιταλική ομάδα.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου:

Τσεντεβίτα Ολίμπια - Γκραν Κανάρια 84-68

Ναντέρ - Τρέντο 65-71

Μπούρσασορ - Προμηθέας 84-93

Ανδόρα - Βίρτους Μπολόνια 66-82

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ