EUROLEAGUE

EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν δεν λογαριάζουν την κούραση πριν από το Game 5

Ο Τζέισι Κάρολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο Τζέισι Κάρολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν θα δώσουν αγώνες για Liga Endesa και Bundesliga, δύο μέρες πριν από το Game 5 των playoffs της EuroLeague.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της EuroLeague, τρεις προημιτελικές σειρές της διοργάνωσης οδηγήθηκαν σε Game 5. Έξι ομάδες θα παλέψουν για τα τρία εισιτήρια του Final Four της Κολωνίας, γνωρίζοντας πως σε σαράντα αγωνιστικά λεπτά θα παίξουν τα ρέστα τους για τη φετινή σεζόν.

Δύο εξ αυτών θα δώσουν αγώνες πριν από τις μονομαχίες της Τρίτης 4 Μαΐου. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν. Η "Βασίλισσα" θα αντιμετωπίσει τη Σαραγόσα για τη Liga Endesa την Κυριακή 2 Μαΐου, ενώ ο βαυαρικός σύλλογος θα κοντραριστεί με την Γκέτιγκεν.

Οι άλλες τέσσερις ομάδες (Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα, Ζενίτ και Αρμάνι Μιλάνο) έχουν τη δυνατότητα ξεκούρασης, αλλά και καλύτερης προετοιμασίας με φόντο το Game 5 που θα δώσουν.

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την έξτρα επιβάρυνση για τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο και του Αντρέα Τρινκιέρι, με τον πρώτο να περιμένει -εκτός των άλλων- να μάθει αν θα έχει τον Έντι Ταβάρες στη διάθεσή του, στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ