EUROLEAGUE

EuroLeague: Τα ζευγάρια των playoffs, με μία εκκρεμότητα

Ο Γουίλ Τόμας σε θέση άμυνας στη διάρκεια αγώνα της EuroLeague με τα χρώματα της Ζενίτ
Ο Γουίλ Τόμας σε αγώνα της Ζενίτ για την EuroLeague EUROKINISSI

Τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague έγιναν γνωστά το βράδυ της Παρασκευής (9/4), με τη Ζενίτ και τη Βαλένθια να κοιτάζουν το τελευταίο εισιτήριο και το ματσάρισμα με τη Μπαρτσελόνα.

Η κανονική περίοδος της EuroLeague 2020/21 δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/4), καθώς εκκρεμούν οι αγώνες Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Παναθηναϊκός (12/4) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός (14/4), ωστόσο γνωρίζουμε τις επτά από τις οκτώ ομάδες που θα βρίσκονται στα playoffs και τα περισσότερα από τα ζευγάρια που θα παλέψουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα playoffs θα είναι σειρές best-of-five. Ο πρώτος που θα φτάσει στις τρεις νίκες, θα προκριθεί στο Final Four της Κολωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 και τις 30 Μαΐου στην Κολωνία. Οι προημιτελικές σειρές θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στος 4 Μαΐου, με τις ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας να δίνουν στο γήπεδό τους τα δύο πρώτα και το πέμπτο (αν φυσικά χρειαστεί) ματς.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΣΤΗ EUROLEAGUE 2020/21

1. Μπαρτσελόνα - 8. Ζενίτ ή Βαλένθια
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - 7. Φενέρμπαχτσε
3. Αναντολού Εφές - 6. Ρεάλ Μαδρίτης
4. Αρμάνι Μιλάνο - 5. Μπάγερν Μονάχου

Δείτε την κατάταξη μετά από την 34η αγωνιστική

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΖΕΝΙΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ