Ο Γουίλ Κλάιμπερν παραμένει δίχως την οικογένειά του στη Ρωσία, γεγονός που έφερε την έκρηξή του μέσω των social media για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας.

Η Ρωσία μετράει χιλιάδες νέα κρούσματα κορονοϊού κάθε μέρα, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί είναι αρκετοί, αλλά πιο αυστηρά μέτρα δεν έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση. Η ουσία για τους αθλητές είναι πως μπορούν να προπονούνται, να παίζουν και να ταξιδεύουν με τις ομάδες τους, πλην όμως όχι να είναι μαζί με τις οικογένειές τους. Τουλάχιστον με αυτές που προέρχονται από τις ΗΠΑ.

ADVERTISING

Ο Γουίλ Κλάιμπερν ξέσπασε μέσω του Twitter για το συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας πως είναι απογοητευμένος με την στάση που τηρεί η Ρωσία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Όπως τόνισε άλλωστε, απαγορεύονται τα ταξίδια για κάποιες περιπτώσεις, την ίδια ώρα όμως δεν υπάρχει υποχρεωτική χρήση μάσκας στη χώρα.

"Με αφήνει ακόμη έκπληκτο το γεγονός πως κάθε χώρα έχει επιτρέψει στις οικογένειες να ταξιδέψουν, εκτός από τη Ρωσία. Η Ρωσία λειτουργεί σαν να κάνει πάντα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού εδώ, την ίδια στιγμή που ο κόσμος ζει μία απολύτως φυσιολογική ζωή, χωρίς περιορισμούς. Και μου λέτε εμένα ότι το να φέρω εδώ τη γυναίκα και τα παιδιά μου, ότι το να φέρω εδώ την οικογένειά μου θα κάνει χειρότερη μια ήδη κακή κατάσταση; Δεν απαιτείται καν η χρήση μάσκας εδώ. Αυτό, για να το πούμε, είναι η μεγαλύτερη μαλ*** που έχω ακούσει ποτέ. Οι ομάδες έρχονται και φεύγουν από τη Ρωσία κάθε βδομάδα, αλλά οι οικογένειές μας δεν μπορούν. Δεν έχει νόημα. Μόνο οι άνθρωποι του αθλητισμού υποφέρουν" έγραψε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ και ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Inline Image

ADVERTISING

Photo Credits: CSKA Moscow BC / Twitter