EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Ο Κοκόσκοβ το πήρε πάνω του για την ήττα από την Μπάγερν

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ σε εντός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε την σεζόν 2020/21
Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ σε εντός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε FENERBAHCE BEKO ISTANBUL / TWITTER

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοβ ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Μπάγερν.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε δις στο Ulker Sports Hall μέσα τρεις ημέρες, μη καταφέρνοντας να κλείσει με ιδανικό τρόπο δύο κλειστούς αγώνες απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερν. Κι αν το παιχνίδι με την "αρκούδα" ήταν τόσο οριακό, ώστε να κριθούν σε μια - δυο φάσεις, αυτό με την γερμανική ομάδα ξεγλίστρησε μέσα από τα χέρια των παικτών της Φενέρμπαχτσε.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +20 στο ημίχρονο, στην πορεία όμως κατέρρευσαν, έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ στους παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι, κι έτσι ήρθε η ανατροπή. Η δεύτερη σερί ήττα έφερε προβληματισμό, αλλά και το "mea culpa" του Ιγκόρ Κοκόσκοβ.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν, τονίζοντας αρχικά πως "ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια κακή ήττα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την απόδοση του δεύτερου μέρους. Είδαμε ουσιαστικά δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο παρουσιάσαμε το πραγματικό μας πρόσωπο, στο δεύτερο κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές σε άμυνα και επίθεση, χάσαμε όμως την ενέργειά μας".

Για να τονίσει αμέσως μετά: "Έχω μια συγκεκριμένη θεωρία γι αυτό, στηρίζεται σε κάτι που μου έχει πει ένα από τους μέντορές μου: "Αν είσαι μπροστά με είκοσι πόντους και χάσεις το παιχνίδι, τότε η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή". Αναλαμβάνω λοιπόν όλη την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Στηρίζω την ομάδα μου. Νιώθουμε πολύ άσχημα γι αυτή την ήττα. Υπάρχει λογική εξήγηση τόσο για τη νίκη όσο και για την ήττα. Πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε στραβά, τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό μας. Στο δεύτερο μέρο δεν παίξαμε αρκετά δυνατά, πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι σε κάθε κατοχή. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Ποτέ δεν θα έφτανα όμως στο σημείο να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Ως προπονητής, είναι δική μου ευθύνη να επαναφέρω το μομέντουμ σε έναν αγώνα".

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Φενέρμπαχτσε καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες. Αντίπαλος; Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Fenerbahce Beko Istanbul

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ