ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Βέσελι δίνει μάχη με το χρόνο για το Game 3 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Βέσελι προσπαθεί να κόψει τον Μήτογλου στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό
Ο Βέσελι προσπαθεί να κόψει τον Μήτογλου EUROKINISSI

Ο Γιαν Βέσελι αισθάνεται πολύ καλύτερα, το πρήξιμο στον αστράγαλο έχει υποχωρήσει, πλην όμως η συμμετοχή του στο Game 3 της σειράς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει αμφίβολη.

Η Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν κατάφερε όμως να πάρει μία νίκη στη MegaSport Arena. Με τη σειρά να μετακομίζει πλέον στην Κωνσταντινούπολη, το μείζον για τον Ιγκόρ Κοκόσκοβ (σ.σ.: απουσίασε από τα παιχνίδια στη Ρωσία) είναι η κατάσταση της υγείας του Γιαν Βέσελι (σ.σ.: τραυματίστηκε στον αστράγαλο την προτελευταία αγωνιστική της regular season).

Όπως ανέφερε ο Ισμαήλ Σενιόλ στο beIn Sports, ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ αισθάνεται πολύ καλύτερα, δεδομένου ότι το οίδημα στον αριστερό αστράγαλο έχει υποχωρήσει. Ακόμη κι έτσι όμως, η συμμετοχή του στο Game 3 της σειράς με την "αρκούδα" παραμένει αμφίβολη.

"Νομίζω ότι θα δοκιμάζει το πόδι του καθημερινά, μέχρι την ώρα του αγώνα. Ακόμη κι αν καταφέρει να παίξει, αυτό θα γίνει με ένεση για να μην αισθάνεται τον πόνο. Αν τα καταφέρει, θα έχει κάνει μια μεγάλη θυσία" ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Τη φετινή σεζόν, ο Γιαν Βέσελι είναι εκ των κορυφαίων ψηλών της EuroLeague και η κολόνα της Φενέρμπαχτσε κοντά στο καλάθι, έχοντας 13.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 28'35'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ