ΙΤΑΛΙΑ

Φορτιτούντο Μπολόνια: Απειλείται πάλι με υποβιβασμό για οικονομικούς λόγους

Ο Κριστιάν Παβάνι σε δηλώσεις του
Ο Κριστιάν Παβάνι σε δηλώσεις του BOLOGNA SPORT NEWS / YOUTUBE

Με τον κορονοϊό να κάνει δύσκολο το έργο της διοίκησης, η Φορτούντο Μπολόνια απειλείται ξανά με τον υποβιβασμό για οικονομικούς λόγους.

Η Φορτιτούντο Μπολόνια φαίνεται να ζει πάλι στιγμές του 2009, τότε που αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας (Serie A) και ξεκίνησε ουσιαστικά από το "μηδέν".

Η ιστορική ομάδα της Μπολόνια, αντιμετωπίζει αρκετές οικονομικές δυσκολίες -λόγω του κορονοϊού και της απαγόρευσης παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα- τη φετινή χρονιά ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην τελευταία θέση της Lega Basket (σ.σ.: πέντε ομάδες συνολικά έχουν από 7 νίκες).

Ο πρόεδρος της Φορτιτούντο, Κριστιάν Παβάνι, δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας σε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς κοινό και πλάνο η ομάδα δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει. "Μετά από δύο σεζόν χωρίς κοινό λόγω του covid, είναι δύσκολο για μας να προχωρήσουμε εάν δεν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Μπορώ να πω ότι αν τον Ιούνιο τα γήπεδα δεν μπορούν να φιλοξενήσουν φιλάθλους και δεν υπάρχει πλάνο, τότε δεν είμαι σίγουρος αν οι συνεργάτες μου και εγώ θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε το 2015".

Η Φορτιτούντο Μπολόνια έμεινε εκτός της ελίτ του ιταλικού μπάσκετ για πάνω από μία δεκαετία (τελευταία συμμετοχή στην Serie A το 2009) και έκανε την επανεμφάνιση της στο κορυφαίο μπασκετικό επίπεδο της Ιταλίας τη σεζόν 19/20.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ