ΙΤΑΛΙΑ

Φορτιτούντο Μπολόνια: Στάση πληρωμών λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων

Ο Κριστιάν Παβάνι σε δηλώσεις του
Ο Κριστιάν Παβάνι σε δηλώσεις του BOLOGNA SPORT NEWS / YOUTUBE

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ο κίνδυνος υποβιβασμού οδήγησαν τη διοίκηση της Φορτιτούντο Μπολόνια να ανακοινώσει στάση πληρωμών στους παίκτες στην προσπάθεια να τους αφυπνίσει.

Τη μία μέρα δηλώνει ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά λόγω κορονοϊού και την άλλη ότι κάνει στάση πληρωμών. Ο πρόεδρος της Φορτιτούντο Μπολόνια βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής, αυτή τη φορά για έναν λόγο που ήδη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των παικτών της Lega Basket και πολλά αρνητικά σχόλια.

Η απόφασή του Κρίστιαν Παβάνι να "παγώσει" την μισθοδοσία των παικτών της ομάδας του επειδή έχουν μαζευτεί πολλές ήττες τις τελευταίες εβδομάδες (όπως αναφέρει η Corriere di Bologna) ήταν κάτι που στηλίτευσαν -μεταξύ άλλων- ο Μάλκολμ Ντιλέινι κι ο Μάικ Τζέιμς -αμφότεροι γνωστοί για το γεγονός πως δεν "κρύβονται" στα social media σε τέτοια φαινόμενα.

Δεδομένου μάλιστα ότι για τη Φορτιτούντο Μπολόνια ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Ρέτζο Εμίλια την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ουδείς γνωρίζει αν η απόφαση του Κρίστιαν Παβάνι θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ σε περίπτωση νίκης.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ