EUROBASKET

Ο Φράνκαμπ θα παίξει υπό τις οδηγίες του Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας

Ο Κόνερ Φράνκαμπ με τη φανέλα του Ρεθύμνου
Ο Κόνερ Φράνκαμπ με τη φανέλα του Ρεθύμνου EUROKINISSI

Ο Κόνερ Φράνκαμπ πήρε διαβατήριο από τη Γεωργία, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου στα "παράθυρα" του Φεβρουαρίου.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ είναι εδώ και μερικές ημέρες κάτοχος διαβατηρίου από τη Γεωργία. Σε απόλυτη συνεννόηση με την εγχώρια ομοσπονδία, ο πρώην περιφερειακός του Ρεθύμνου κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για να εξασφαλίσει το διαβατήριο και να είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας.

Η αρχή θα γίνει μάλιστα στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου, εκεί όπου η Γεωργία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (19/2) και τη Φινλανδία (21/1) στη "φούσκα" της Τιφλίδας. Φυσικά, οι κόκκινοι δεν έχουν το παραμικρό άγχος πρόκρισης (παρεμπιπτόντως έχουν κάνει το 4/4 μέχρι στιγμής) αφού είναι συνδιοργανωτές της τελικής φάσης του EuroBasket 2022.

Η ουσία βέβαια είναι πως ο Ηλίας Ζούρος εμπιστεύεται ξανά έναν παίκτη που έχει φτιάξει το όνομά του στην Ελλάδα, δίνοντάς του την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε εθνικό επίπεδο με τα χρώματα της Γεωργίας -τελευταίο παράδειγμα ήταν ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Η παρουσία του Κόνερ Φράνκαμπ στην Εθνική Γεωργίας για τους προσεχείς αγώνες δεν σημαίνει βέβαια κάτι για το μέλλον του Θαντ ΜακΦάντεν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, αφού κι αυτός θα διατηρήσει το γεωργιανό διαβατήριο στην κατοχή του.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ κάνει σπουδαία σεζόν φέτος με τη φανέλα της Μούρθια, έχοντας 16.9 πόντους (με 37.9% στα τρίποντα), 2.3 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά 26'47'' συμμετοχής στη Liga Endesa.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ