ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Θα διπλασιάσουμε το ποσό που θα μαζευτεί για την ΚΑΕ"

Ο Γιώργος Σαββίδης στα επίσημα της Τούμπας στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Σαββίδης στα επίσημα της Τούμπας στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης υποστήριξε με σχετική του ανάρτηση στο instagram πως όποιο ποσό μαζευτεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην αύξηση κεφαλαίου που τρέχει θα διπλασιαστεί από την οικογένεια του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και λίγες μέρες τρέχει μια προσπάθεια που καλεί τον κόσμο να βοηθήσει στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ενώ την Παρασκευή το απόγευμα υπήρξε και σχετικό κάλεσμα στο οποίο εκτός από τον Βαγγέλη Μαργαρίτη συμμετείχαν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο χρηματοδότης του τμήματος, Θανάσης Χατζόπουλος.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη στο instagram με μήνυμα που έγραψε πως η οικογένεια του θα διπλασιάσει το ποσό που θα μαζευτεί από τους φιλάθλους της ομάδας και έτσι θα παρέχει τη δική της βοήθεια στην ΚΑΕ.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το μπάσκετ μας, θα ήθελα να ενημερώσω πως στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όποιο ποσό μαζευτεί από τους φιλάθλους θα το διπλασιάσουμε. Εμείς μαζί για μια ζωή",

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ