ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννάκης: "Ουδείς αναντικατάστατος, ο εγωισμός είναι αήττητος"

Γιαννάκης: "Ουδείς αναντικατάστατος, ο εγωισμός είναι αήττητος"

Μια πικρία, ένα παράπονο έβγαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV, όταν ο Βασίλης Σκουντής του διάβασε ένα μήνυμα που δέχθηκε στο Facebook (VIDEO).

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο σύντομα Hall of Famer της FIBA φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N Roll της Cosmote TV και είχε μια πολύ ιδιαίτερη συζήτηση με τον Βασίλη Σκουντή, που αξίζει να παρακολουθήσετε.

"Ο εγωισμός των ανθρώπων είναι αήττητος, ανίκητος. Εγώ προσπάθησα με τον τρόπο μου, με τον τρόπο που λειτουργούσα, να εκτιμήσω κάθε τι γύρω μου, κάθε άνθρωπο που μου πρόσφερε ένα άγγιγμα, μια ματιά, ένα χειροκρότημα, ένα γέλιο, μια οποιαδήποτε παρακίνηση, είτε θετική είτε αρνητική. Ακόμη και τα αρνητικά σε χαλιβδώνουν, διορθώνεσαι. Δεν φτάνει απλά να είσαι καλός, πρέπει να έχεις τη διάθεση να δίνεις και να συνεργάζεσαι. Όπως το εκτιμά ο καθένας, θεωρώ ότι ουδείς αναντικατάστατος. Η ζωή προχωράει, τα πράγματα προχωρούν" ήταν τα πρώτα λόγια του Γιαννάκη.

Δείτε όλη τη συζήτηση με τον Βασίλη Σκουντή:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ