ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Όταν νιώθει καλά ο Μίντλετον, πρέπει να φεύγεις από μπροστά του"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα με τους Κινγκς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα με τους Κινγκς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της νίκης των Μπακς επί των Κινγκς (128-115), όμως δεν ήταν μόνος και έβγαλε το καπέλο στον Κρις Μίντλετον (VIDEO).

Οι Μπακς έχουν αφήσει πίσω τους τις συνεχόμενες ήττες και μετά από την νίκη επί των Θάντερ (98-85), ήρθε ακόμη μία, αυτή τη φορά απέναντι στους Κινγκς (128-115).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα (38 πόντους από 8/17 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 19/24 βολές, ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ), όμως δεν ήταν μόνος του, αφού είχε άξιο συμπαραστάτη τον Κρις Μίντλετον, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 32 πόντους από 10/17 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκς.

Έτσι, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο "Greek Freak" μίλησε τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον συμπαίκτη του.

"Με τον Κρις (Μίντλετον) το κάνουμε όλο αυτό μαζί για περίπου οκτώ χρόνια. Είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε πως να συνεργαστούμε και να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους. Εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πότε νιώθει καλά και τότε είναι που πρέπει να απομακρυνθείς από μπροστά του. Όλο αυτό κάνουμε αυτό από την πρώτη μέρα.

Όσο για εμένα, το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ειδικά τις βολές μου. Εμπιστεύομαι την τεχνική μου. Σήμερα νομίζω ότι πήρα όλα τα σφυρίγματα που άξιζα. Νιώθω πολύ καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σούπερσταρ.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ