ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

O Αντετοκούνμπο αντέδρασε στο Instagram του Sport24: "Μακάρι να παίζαμε στην Εθνική 5-10 χρόνια μαζί με τον Σπανούλη"

O Αντετοκούνμπο αντέδρασε στο Instagram του Sport24: "Μακάρι να παίζαμε στην Εθνική 5-10 χρόνια μαζί με τον Σπανούλη"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε το social post του SPORT24 για την ατάκα που είπε για τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως θα ήθελε να παίξει με τον Kill Bill στην Εθνική ομάδα για άλλα 5-10 χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, κι αναφερόμενος σε εκείνον -προς τους ανθρώπους των Μιλγουόκι Μπακς- τον χαρακτήρισε ως τον "Κόμπι Μπράιαντ της Ευρώπης". Μία ατάκα που δείχνει τον σεβασμό του MVP του ΝΒΑ για τον Kill Bill, έναν σεβασμό που άλλωστε έχει φροντίσει να εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο Greek Freak απάντησε στο σχετικό social post του SPORT24 στο Instagram. "Μακάρι να παίζαμε στην Εθνική 5-10 χρόνια μαζί" έγραψε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πόσο θα ήθελε να συνυπάρξει με τον Βασίλη Σπανούλη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι δυο τους είχαν παίξει μαζί στο Eurobasket του 2015, αλλά τότε ήταν η τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη με την Εθνική.

Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο SPORT24

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα της Ελλάδας με τη Λετονία, που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Kill Bill με το εθνόσημο:

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ