NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του εναντίον της αστυνομικής βίας στην Νιγηρία

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, center, shouts from the bench in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Tuesday, Sept. 8, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, center, shouts from the bench in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game against the Miami Heat Tuesday, Sept. 8, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, στηρίζοντας το κίνημα που τίθεται εναντιον της αστυνομικής βίας στην Νιγηρία.

Στην Νιγηρία η κατάσταση είναι άσχημη, με την αστυνομική βία να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ενημερωθεί για αυτό και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω twitter.

Έχοντας καταγωγή από την Νιγηρία, ο σταρ των Μπακς ακολούθησε το παράδειγμα ποδοσφαιριστών όπως ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι και ανέβασε στον λογαριασμό του μία σφιγμένη γροθιά και την σημαία της Νιγηρίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Δείτε το post του Γιάννη:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ