ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Γιασικεβίτσιους έχει δεμένα χέρια για απόκτηση ψηλού στην Μπαρτσελόνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φωνάζει στους παίκτες της Μπαρτσελόνα σε αγώνα της EuroLeague
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φωνάζει στους παίκτες του EUROKINISSI

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Μπαρτσελόνα φέρνουν καθυστέρηση στη μεταγραφική ενίσχυση στη ρακέτα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσους να κάνει υπομονή για περίπου ακόμη δύο μήνες.

Ο Νικ Καλάθης είναι ο μοναδικός παίκτης που υπέγραψε το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποφασίζει στη διάρκεια της offseason να κάνει υπομονή για να προσθέσει ακόμη έναν σέντερ στο ρόστερ. Η αποχώρηση του Άντε Τόμιτς δημιούργησε ένα σημαντικό κενό στη ρακέτα, πλην όμως ο νέος προπονητής των μπλαουγκράνα δεν βιάστηκε να βρει τον αντικαταστάτη του, δεδομένου ότι η αγορά δεν είχε αυτό που πραγματικά χρειαζόταν.

Στην αρχή, ο Νοέμβριος είχε αναφερθεί ως ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων και της ενίσχυσης, στην πράξη όμως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι υποχρεωμένος να περιμένει κι άλλο, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Ο λόγος; Η απόφαση του Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο των μπλαουγκράνα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό, κυρίως όμως δεν επιτρέπει τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης για τέτοιου είδους ζητήματα.

Από την στιγμή που ο πρόεδρος του συλλόγου είναι αυτός που δίνει την τελική έγκριση και επωμίζεται το βάρος της ευθύνης (σε οικονομικό επίπεδο), η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει ψηλό. Τουλάχιστον όχι μέχρι την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή του διαδόχου του, κάτι που αναμένεται αν γίνει είτε τον Δεκέμβριο είτε τον Ιανουάριο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η Μπαρτσελόνα θα δει τον α' γύρο της EuroLeague να περνά δίχως να έχει εναλλακτική λύση πρώτης γραμμής για το "5" -προς το παρόν ο Πιέρ Οριόλα περνάει κατά βάση τον χρόνο συμμετοχής του ως ο παίκτης που δίνει ανάσες στον Μπράντον Ντέιβις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ