ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Πέρσι μετά τον τελικό ήθελα να σταματήσω την προπονητική"

Ο Μάκης Γιατράς στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ
Ο Μάκης Γιατράς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τη δεύτερη σερί πρόκριση του Προμηθέα σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τις σκέψεις... απόσυρσης από τους πάγκους που έκανε, πέρσι μετά την ήττα από την ΑΕΚ στα "Δύο Αοράκια".

Ο Προμηθέας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη σερί σεζόν, περιμένοντας πλέον να μάθει τον αντίπαλό του. Η αχαϊκή ομάδα χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Μάκη Γιατρά να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και να προβαίνει σε μια... αποκάλυψη, μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί σ' ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος στράβωσε τέλος για μας, κάναμε λάθη και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ πήγε μπροστά με τέσσερις πόντους κι εκεί εμείς χαμηλώσαμε το σχήμα μας και μέσα από την άμυνα πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που τα έδωσε όλα και οι δύο είχαμε άγχος γιατί κρίνονταν η πρόκριση" είπε αρχικά ο Μάκης Γιατράς, για να προσθέσει:

"Είναι σημαντικό που για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Προμηθέας θα διεκδικήσει το Κύπελλο. Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος γιατί όταν φτάνεις στο σημείο να βιώνεις αυτά που ονειρεύεσαι, αυτό λέγεται ευλογία. Είμαι περήφανος για όλους τους ανθρώπους του Προμηθέα οι οποίοι είναι με την ομάδα από το γ τοπικό. Δεν ξέρω πότε θα παίξουμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Ενώ συνέχισε: "Θέλαμε να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα και να πάμε σε μεγάλο σκορ, γιατί έχουμε περισσότερους παίκτες. Ξέραμε την απώλεια του ΠΑΟΚ με τον Μήτρου Λονγκ και ότι είχε λιγότερα παιιδά στην περιφέρεια. Ήμασταν πολύ άστοχοι και στο τέλος ενώ φαινόταν ότι θα πήγαινε ψηλά δεν πήγε".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν νιώθει πλέον σοφότερος μετά την ήττα στον περσινό τελικό, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να γίνω σοφός. Μην μου θυμίζεις τον περσινό τελικό γιατί μετά το παιχνίδι ήθελα να σταματήσω την προπονητική. Δεν θα γίνω πιο σοφός. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε το Λαύριο που παίζει το καλύτερο μπάσκετ ή τον Παναθηναϊκό που είναι ομάδα Ευρωλίγκα ή το Περιστέρι που έχει μεγάλο βάθος".,

Τέλος, σε ερώτηση για τα μεγάλα τρίποντα που σημείωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης στην παράταση, παρότι ήταν άστοχος μέχρι τότε, είπε: "Έχει την τρέλα, μιλάμε για τρελό. Ο Αγραβάνης είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Καταρχήν να πω ότι ο Φορντ ήταν το κλειδί της νίκης για μας. Ο Αγραβάνης έχει την ποιότητα, την εμπειρία αλλά και την τρέλα αλλά κλειδί στη νίκη ήταν η άμυνά μας".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ