ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Οκτώ χρόνια στον Προμηθέα, πρώτη φορά πήγα αυθημερόν σε έδρα αντιπάλου"

Ο Μάκης Γιατράς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Προμηθέας - Ναντέρ για το EuroCup της σεζόν 2020/21
Ο Μάκης Γιατράς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Προμηθέας - Ναντέρ για το EuroCup EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό για το γεγονός ότι ο Προμηθέας υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με μισή ομάδα στην έδρα της Γκραν Κανάρια και μάλιστα να ταξιδέψει αυθημερόν στην Ισπανία, βάζοντάς τα με την EuroLeague Basketball.

Ο Προμηθέας υποχρεώθηκε να δώσει τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το EuroCup (ήττα με 83-98 στην Ισπανία) με 10 παίκτες (4 εκ των οποίων έφηβοι) για να μην μηδενιστεί, παρά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και ο Μάκης Γιατράς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Με τους Πατρινούς να αναγκάζονται να ταξιδέψου αυθημερόν στην Ισπανία και παρόλα αυτά να είναι ανταγωνιστικοί για πάνω από 30 λεπτά, με το άστρο του 17χρονου Λευτέρη Μαντζούκα να λάμπει, ο Έλληνας τεχνικός ξέσπασε για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του.

"Είμαι προπονητής του Προμηθέα εδώ και 8 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να πάω σε ένα παιχνίδι αυθημερόν στην έδρα του αντιπάλου" δήλωσε αρχικά ο Μάκης Γιατράς, για να προσθέσει κλείνοντας τις δηλώσεις του:

"Είμαστε 10 ημέρες χωρίς προπόνηση ως ομάδα και τις τελευταίες 4 ημέρες δεν έχουμε μπει καθόλου στο γήπεο Ξεκινήσαμε από την Πάτρα εκτάκτως την Τρίτη στις 7:30 το πρωί, φτάσαμε σήμερα (4/11) στις 11 το πρωί στα Κανάρια και παίξαμε ένα παιχνίδι με μία ισχυρή ομάδα. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ EUROCUP STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ