ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Παρελθόν και επίσημα ο Γκρέι από το Περιστέρι

Ο Στίβεν Γκρέι σε αγώνα Περιστέρι - Μεσολόγγι την σεζόν 2020/21
Ο Στίβεν Γκρέι σε αγώνα Περιστέρι - Μεσολόγγι την σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ο Στίβεν Γκρέι αποχώρησε και επίσημα από το Περιστέρι, το οποίο ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τον Αμερικανό να θέλει να αποχωρήσει.

Ο Στίβεν Γκρέι δεν είναι πλέον παίκτης του Περιστερίου. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα, η οποία ικανοποίησε το προ ημερών αίτημά του να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Γκρέι αγωνιζόταν στο Περιστέρι από το 2018, όντας ένας εκ των πλέον σταθερών παικτών της ομάδας. Την φετινή σεζόν είχε 11.9 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 36.8% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 21.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο με 61.3% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με το Στίβεν Γκρέι, τον ευχαριστεί θερμά για τη σχεδόν τριετή προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται θερμά ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ