STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η αφιέρωση του Παπαθεοδώρου και το παράπονο του Λυκογιάννη

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια ενός τάιμ-άουτ στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα για την Basket League της σεζόν 2020/21
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την διάρκεια ενός τάιμ-άουτ στον αγώνα ΑΕΚ - Λάρισα EUROKINISSI

Στα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά από τη νίκη στο Παλατάκι, την ώρα που ο Άρης Λυκογιάννης εξηγούσε πως άλλες οδηγίες είχαν δοθεί στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Με τρίποντο του Ντάριλ Μέικον πήγε στην παράταση, στην οποία "μίλησε" τελευταίος ο Κιθ Λάνγκφορντ που έβαλε σουτ at the buzzer για να πάρουν οι κιτρινόμαυροι τη νίκη με 87-85.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε τη νίκη "στον Γιόνας Ματσιούλις που είχε την απώλεια του πατέρα του, είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα για την ομάδα" και συνέχισε λέγοντας πως: "Στην παράταση προσαρμοστήκαμε και ανοίξαμε το γήπεδο, τρέξαμε και κερδίσαμε. Θέλαμε να πιέσουμε στην μπάλα, το κάναμε αλλά όχι σε όλο τον αγώνα. Έπρεπε να διαχειριστούμε το μικρό ρόστερ και να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να βγαίνουμε νικητές με διαφορετικές συνθήκες".

Ο Άρης Λυκογιάννης, από την πλευρά του, εξήγησε πως: "Δεν ήμασταν καλοί πνευματικά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό εκτός από το τελευταίο πεντάλεπτο που γυρίσαμε το ματς. Κάναμε λάθος επιλογές. Στην τελευταία επίθεση είχαμε σχεδιάσει αλλαγές στα σκριν και φάουλ, τελικά παίξαμε άμυνα και ο Μέικον μας έβαλε το τρίποντο. Και στο τέλος της παράτασης άλλο σχεδιάσαμε και άλλο έγινε. Θέλαμε πιεστική άμυνα για να μην πάει η μπάλα στον Λάνγκφορντ, είχαμε δώσει οδηγία για φάουλ, δεν τα κάναμε και τιμωρηθήκαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ