ΕΣΑΚΕ

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την αναβολή στην πρεμιέρα της Basket League 2020/21

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την αναβολή στην πρεμιέρα της Basket League 2020/21
EUROKINISSI

Με στόχο την αξιοπιστία και την εξυγίανση των ομάδων προέκυψε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ η απόφαση για αναβολή της πρεμιέρας της Basket League 2020/21.

Λίγη ώρα μετά από την απόφαση για αναβολή της έναρξης της Basket League 2020/21, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε για ποιους λόγους προέκυψε η δεύτερη μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος.

"Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ έδωσε ομόφωνα παράταση στην ημερομηνία έναρξη του Πρωταθλήματος της Basket League για μια εβδομάδα. Συνεπώς η 1ης αγωνιστική μετατίθεται για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020. Ο λόγος της αναβολής είναι οι εκκρεμείς υποθέσεις των Μεσολογγίου BAXI, Ιωνικού Hellenic Coin στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η προσπάθεια που άρχισε από την περασμένη άνοιξη και την οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20 λόγω της πανδημίας γίνεται με γνώμονα το κοινό καλό και την περαιτέρω αναβάθμιση της Basket League. Προτεραιότητα είναι η αξιοπιστία και η εξυγίανση όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ