EUROLEAGUE

Η "AS" έκανε πρώτο θέμα τη συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24

Η συνέντευξη του Ραζνάτοβιτς αναδημοσιεύτηκε στην AS
Η συνέντευξη του Ραζνάτοβιτς αναδημοσιεύτηκε στην AS AS

Η συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24, αναπαρήχθη σε Ισπανία, Σερβία και Λιθουανία, κυρίως για όσα είπε ο πολύπειρος ατζέντης για την υπόθεση του Τομά Ερτέλ και τη σύγκριση του Νίκολα Γιόκιτς με τον Άρβιντας Σαμπόνις.

Η συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24 και όσα είπε για Βασίλη Σπανούλη, Νεμάνια Νέντοβιτς, Τομά Ερτέλ και Νίκολα Γιόκιτς προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού. Σε τέτοιο βαθμό που αποσπάσματά της αναπαρήχθησαν σε Ισπανία, Σερβία και Λιθουανία, με ειδική αναφορά στο σίριαλ της σχέσης του Τομά Ερτέλ με την Μπαρτσελόνα, αλλά και την τοποθέτηση του πολύπειρου ατζέντη πως "ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ήδη καλύτερος από τον Άρβιντας Σαμπόνις".

Για αρκετές ώρες, η AS είχε μεταξύ των κεντρικών θεμάτων της τις ατάκες χρησιμοποίησε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς για την υπόθεση του Τομά Ερτέλ, ο οποίος βρίσκεται... στα χαρακώματα με τους μπλαουγκράνα.

Στη Σερβία, η Mozzart Sport (εκ των κορυφαίων ιστοσελίδων της χώρας) έκανε εκτενή αναφορά σε όλο το περιεχόμενο της συνέντευξης.

Η "AS" έκανε πρώτο θέμα τη συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24
MOZZART SPORT

Ενώ, στη Λιθουανία το βασικό σημείο συζήτησης είχε να κάνει με την σύγκριση του Νίκολα Γιόκιτς (πελάτης του Μίσκο Ραζνάτοβιτς) με τον Άρβιντας Σαμπόνις, ο οποίος άλλωστε λατρεύεται σαν Θεός στην πατρίδα του, αφού η άποψη πως ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς έχει ήδη ξεπεράσει τα κατορθώματα του Άρβιντας Σαμπόνις προκάλεσε αίσθηση. Το δημοσίευμα του 15min, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας της χώρας.

Η "AS" έκανε πρώτο θέμα τη συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24
15MIN

Εκτός των άλλων, θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο ίδιος ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έκανε social post στον προσωπικό του λογαριασμό για τη συνέντευξη που έδωσε στο SPORT24, τονίζοντας πως είναι χαρά του να επισκέπτεται την Ελλάδα και να μιλάει για θέματα που αφορούν το μπάσκετ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ