ΧΙΜΚΙ

Η Χίμκι ζητά από τη EuroLeague να ξαναπαίξει με Ζάλγκιρις, Ρεάλ και Μπασκόνια

Ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, σε στιγμή από τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ρίμας Κουρτινάιτις EUROKINISSI

Αδικημένοι αισθάνονται οι παράγοντες της Χίμκι, που ζητούν από τη EuroLeague να ακυρώσει τα αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγώνων τους και να αντιμετωπίσουν ξανά τις Ζάλγκιρις, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια.

Λίγες ώρες μετά από την απόφαση της EuroLeague να τροποποιήσει το καταστατικό της και να βάλει τέλος στα 20-0, η Χίμκι αντέδρασε καθώς έχει ήδη δώσει τρεις αγώνες με περιορισμένο ρόστερ πέντε, έξι και επτά παικτών.

Οι Μοσχοβίτες αντιμετώπισαν με μισό ρόστερ τη Ζάλγκιρις Κάουνας, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια, προτίμησαν να ταξιδέψουν στην Ισπανία, να βγουν στο παρκέ και να παλέψουν με όσες δυνάμεις είχαν, ωστόσο τώρα αισθάνονται αδικημένοι και ζητούν την ακύρωση των αποτελεσμάτων (τρεις ήττες) και την επανάληψη των αναμετρήσεων.

"Σεβόμαστε τη EuroLeague και τους οπαδούς μας, αγαπάμε το μπάσκετ. Πήγαμε στην Ισπανία με νεαρούς και παίξαμε όσο καλύτερα γινόταν, όμως μπορούσαμε να μείνουμε σπίτι και να αγνοήσουμε τους πάντες, να χάσουμε με 20-0 και να δούμε τους αγώνες μας να προγραμματίζονται ξανά, όπως έγινε με άλλες ομάδες" ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ.

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ