ΑΕΚ

Η Cosmote TV έστειλε εξώδικη επιστολή στην ΚΑΕ ΑΕΚ για το τηλεοπτικό

Η Cosmote TV έστειλε εξώδικη επιστολή στην ΚΑΕ ΑΕΚ για το τηλεοπτικό
Οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεμένοι στο κέντρο του γηπέδου EUROKINISSI

Η Cosmote TV έστειλε εξώδικη επιστολή στην ΚΑΕ ΑΕΚ με θέμα το συμβόλαιο των δύο πλευρών, έγγραφο που κοινοποιήθηκε ακολούθως στην ΕΣΑΚΕ.

Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος πήρε νέα αναβολή το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, με το τζάμπολ να ορίζεται, εν τέλει, για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί με την ΕΡΤ είναι στον "αέρα" μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ιωνικό.

Πλην αυτού όμως προέκυψε ακόμη μία εκκρεμότητα, που αφορά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η Cosmote TV είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ακόμη μία σεζόν (2020/21), το οποίο δεν λύθηκε επισήμως -αμφότερες οι πλευρές είχαν δείξει διάθεση να χωρίσουν τους δρόμους τους πάντως. Κι από την στιγμή που η Ένωση είναι έτοιμη να δεσμευτεί με την ΕΡΤ ως μέλος της κεντρικής διαχείρισης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η Cosmote TV έκανε την κίνησή της, αποστέλλοντας εξώδικη επιστολή προς τους κιτρινόμαυρους με θέμα το συμβόλαιο που εξακολουθεί να δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Ακολούθως, το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ, γεγονός που βάζει νέα εμπόδια -τουλάχιστον προσωρινά- στην υπογραφή της κεντρικής διαχείρισης ανάμεσα σε Λίγκα και ΕΡΤ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ