EUROCUP

Η EuroLeague όρισε δύο αγώνες την ίδια ημέρα στην Μπουρσασπόρ στο EuroCup και έναν ακόμα μία ημέρα αργότερα

Ο Μαλίκ Νιούμαν της Μπουρσασπόρ σε αγώνα με την Γκραν Κανάρια
Ο Μαλίκ Νιούμαν της Μπουρσασπόρ σε αγώνα με την Γκραν Κανάρια PRINT SCREEN ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των αγώνων της Μπούρσασπορ στο EuroCup που αναβλήθηκαν, ορίζοντας και τα δύο παιχνίδια στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ μία ημέρα αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου, υπάρχει επίσης προγραμματισμένο παιχνίδι.

Είναι σαφές ότι με τις μαζεμένες αναβολές των αγώνων λόγω κορονοϊού υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγήσει κάποιος αυτό που έκανε η EuroLeague Basketball, η οποία πρακτικά ζητάει από την Μπουρσασπόρ να βρεθεί σε δύο μέρη ταυτόχρονα στις 22 Δεκεμβρίου!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων της τουρκικής ομάδας που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού (κόντρα σε Ναντέρ για την 5η αγωνιστική και Προμηθέα για την 8η αγωνιστική), εν αναμονή του αγώνα της για την 10η αγωνιστική στις 23 Δεκεμβρίου κόντρα στην Ναντέρ.

Και, προς έκπληξη όλων, ανακοίνωσε ότι και οι δύο εξ αναβολής αγώνες θα διεξαχθούν στις 22 Δεκεμβρίου, με την τουρκική ομάδα να καλείται να βρίσκεται στην Πάτρα στις 19:00 για τον αγώνα με τον Προμηθέα και στην Τουρκία στις 21:00 για τον αγώνα με την Ναντέρ και μία ημέρα αργότερα να αντιμετωπίσει ξανά την γαλλική ομάδα στην Τουρκία!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Το πρόγραμμα της Μπρουσασπόρ στο EuroCup
Το πρόγραμμα της Μπρουσασπόρ στο EuroCup PRINT SCREEN EUROCUP OFFICIAL PAGE

Η λογική λέει βέβαια ότι θα υπάρξει κάποια διορθωτική ανακοίνωση, εκτός αν στην EuroLeague Basketball σκέφτηκαν ότι από την στιγμή που τόσο η Μπρουσασπόρ όσο και ο Προμηθέας έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά, δεν έχει σημασία αυτό το παιχνίδι, κάτι που προφανώς δεν γίνεται να ισχύει.

TAGS EUROCUP ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ