EUROLEAGUE

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε την πρώτη δόση στον Τζόρτζεβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε την πρώτη δόση στον Τζόρτζεβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε στον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς την πρώτη από τις οκτώ δόσεις των δεδουλευμένων του, όπως είχε διατάξει η FIBA με σχετική της επιστολή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πλήρωσε στον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς την πρώτη δόση από τις οκτώ που υποχρεούται να καταβάλλει, όπως είχε ζητήσει η FIBA με παλαιότερη επιστολή της προς τους "πράσινους".

Η ομάδα του "τριφυλλιού" κατέθεσε το ποσό των 24.734 ευρώ στον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2015-16 και το τελευταίο διάστημα ασκούσε πιέσεις στους πράσινους, διεκδικώντας όλα τα δεδουλευμένα του.

Μάλιστα στα γραφεία της ομάδας είχε φτάσει επιστολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία υποχρέωνε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εξοφλήσει τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, δίνοντάς του όμως τη δυνατότητα να καταβάλλει το ποσό σε οκτώ ισόποσες δόσεις, προειδοποιώντας παράλληλα τους πράσινους ότι σε περίπτωση μη καταβολής έστω μίας εξ αυτών θα υπάρχουν άμεσες κυρώσεις.

Οι πράσινοι, λοιπόν, εναρμονίστηκαν με την επιστολή της FIBA και κατέθεσαν την πρώτη δόση στον Σέρβο προπονητή, καταθέτοντας το ποσό των 24.734 ευρώ. Κι αυτή είναι η πρώτη δόση και θα απομένουν άλλες επτά για να διευτηθεί όλο το χρέος, που υπάρχει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ