LIGA ENDESA

Η Μπιλμπάο θέλει τον Καββαδά για να μείνει στη Liga Endesa

Ο Καββαδάς έτοιμος να εκτελέσει ελεύθερη βολή σε αγώνα του Ηρακλή στη Stoiximan Basket League
Ο Καββαδάς έτοιμος να εκτελέσει ελεύθερη βολή EUROKINISSI

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν, η Μπιλμπάο θέλει να πατήσει το γκάζι και να αποκτήσει σέντερ στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη Liga Endesa. Γι' αυτό ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Καββαδά που έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Ηρακλή.

Λίγες ημέρες μετά από την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου, η Μπιλμπάο ενδιαφέρεται και για δεύτερο Έλληνα! Οι Βάσκοι, οι οποίοι παλεύουν για την παραμονή τους στη Liga Endesa, θέλουν έναν ψηλό και έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Βασίλη Καββαδά που έκανε σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή, έγραψε καλά νούμερα και έχει μπει στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων.

Η Μπιλμπάο έχει ρεκόρ 7-24 και πέντε αγώνες μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, βρίσκεται δύο νίκες πίσω από την Εστουδιάντες την οποία έχει στο πρόγραμμά της και στόχος της, όπως αναφέρουν πηγές από την Ισπανία στο SPORT 24, είναι να αποκτήσει άμεσα σέντερ που θα της δώσει βάθος στη φροντ λάιν σε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια που γίνεται για να μην υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού μπάσκετ.

Στη σεζόν 2020/21 ο Καββαδάς είχε 12.3 πόντους από 64.6% στο δίποντο και 58% στις βολές, μαζί με 8.9 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα μπλοκ και 19.72 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:42 συμμετοχής σε 18 αγώνες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ