ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ίαν Μίλερ: "Μπορούμε να γίνουμε τρομακτική ομάδα"

Ο Ίαν Μίλερ με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας
Ο Ίαν Μίλερ με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας EUROKINISSI

Ο γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας, Ίαν Μίλερ, μίλησε στην επίσημη σελίδα του EuroCup για την ομάδα του αλλά και τους στόχους των Πατρινών τη φετινή σεζόν 2020-21.

Στη νέα αγωνιστική σεζόν και τους στόχους της ομάδας αναφέρθηκε ο γκαρντ του Προμηθέα Πάτρας, Ίαν Μίλερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του EuroCup.

Ο Αμερικανός γκαρντ (1μ. 93), υπέγραψε στην ομάδα της Πάτρας το καλοκαίρι του 2020 με σκοπό να ενισχύσει την περιφέρεια και να δώσει λύσεις στον κόουτς Μάκη Γιατρά.

Για το επίπεδο της διοργάνωσης:ο EuroCup είναι ωραίο. Δεν είναι κάτι νέο για μένα να κερδίζω ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ξέρω πώς παίζω και πώς είμαι σε αυτό το επίπεδο".

Για το κλίμα στον Προμηθέα Πάτρας: "Είναι σίγουρα από τις πιο επαγγελματικές ομάδες, που έχω βρεθεί στην Ευρώπη. Είναι πραγματικά επαγγελματίες. Μου αρέσει ο σεβασμός που έχουν προς τους παίκτες. Είναι όλα σαν μία οικογένεια. Έτσι μας φέρονται και ενδιαφέρονται για τη προσωπική μας ζωή. Νιώθω ότι μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος. Σύντομα, θα μπει στην ομάδα και ο Μο Φαγιέ και τότε μπορούμε να γίνουμε μία… τρομακτική ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ