ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιαν Βουγιούκας: Προπονείται με τον Πανερυθραϊκό

Ιαν Βουγιούκας: Προπονείται με τον Πανερυθραϊκό

Ο Ίαν Βουγιούκας θέλει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του και συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανερυθραϊκού.

Ο Ιαν Βουγιούκας βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Προκειμένου λοιπόν να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση και να μην προπονείται μόνος του, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Πανερυθραϊκού.

Η επιλογή της ομάδας της Ερυθραίας, η οποία την σεζόν 2020/21 θα αγωνίζεται στην Α2, δεν ήρθε τυχαία πάντως. Κι αυτό γιατί στην ομάδα βρίσκεται ο αδελφός του διεθνή σέντερ, Άλεξ, κάτι που σημαίνει ότι οι δυο τους θα προπονούνται παρέα για ένα διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού που γνωστοποίησε την είδηση:

"Πρώτη" για τον Πανερυθραϊκό εν όψει Α2!

Μετά τα εργομετρικά τεστ, ο Πανερυθραϊκός μας έβαλε... μπρος τις μηχανές του εν όψει της επιστροφής του στο Πρωτάθλημα της Α2, πραγματοποιώντας την πρώτη του συνάντηση -όπως και πέρσι- στο «σπίτι» του, το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής».

Με εξαιρετική διάθεση, πολλά χαμόγελα, αλλά και νέα δεδομένα ελέω της πανδημίας, η «πρώτη» της ομάδας μας έγινε κάτω από την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (χρήση μάσκας, θερμομέτρηση, χρήση αντισηπτικού, απολύμανση στις μπάλες, κλπ.), με τον κόουτς Χουχουλή και το τεχνικό του τιμ να καλωσορίζει τους παίκτες μας, παλιούς και νέους, μετά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη φετινή χρονιά, ενώ ζήτησε και τη δέουσα προσοχή από τους αθλητές του, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό, ώστε να κυλήσει όσο το δυνατόν ομαλότερα η σεζόν.

Στην προετοιμασία του Πανερυθραϊκού θα συμμετέχει και ο διεθνής πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας (αδερφός του παίκτη μας, Άλεξ), ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων εβδομάδων προβλέπει διπλές προπονήσεις, καθώς το κομμάτι του στίβου ο Πανερυθραϊκός θα το εκτελέσει στο Ζηρίνειο, όπου παραδοσιακά η ομάδα μας πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της.

Photo Credits: Panerithraikos BC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ