ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Στηρίζει την κοινωνική πρόνοια του Δήμου Λήμνου

Ήφαιστος: Στηρίζει την κοινωνική πρόνοια του Δήμου Λήμνου

Για ακόμη μία φορά, ο Ήφαιστος έδειξε το κοινωνικό ενδιαφέρον του. Αυτή τη φορά με δωρεά προς τον Δήμο Λήμνου.

Ο Ήφαιστος Λήμνου είναι από τις πιο δραστήριες ομάδες της ΕΚΟ Basket League σε ό,τι έχει να κάνει με την κοινωνική προσφορά και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Κάτι που απέδειξε επίσης την περίοδο των εορτών, με τις επισκέψεις στα ειδικά σχολεία του νησιού και τα δώρα που μοίρασε στους μαθητές τους.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2019, η ομάδα προσέφερε στον Δήμο Λήμνου το ποσό που συγκεντρώθηκε από το φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Στροβόλου στις 6 Σεπτεμβρίου. Σε έναν αγώνα που είχε τον χαρακτήρα των αποκαλυπτηρίων για τον Ήφαιστο μπροστά στο κοινό του. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική, κι έτσι συγκεντρώθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που δόθηκε για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου και την ενίσχυση των απόρων πολιτών.

Η σχετική ενημέρωση του Ηφαίστου Λήμνου:

"Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, πιστή στις αρχές της, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο και βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις ημέρες των εορτών που κανείς συνάνθρωπος μας δεν πρέπει να νιώθει μόνος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο team manager της ομάδας μας, Μάρκος Κολώκας συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Λήμνου, κ. Ιωάννη Ποντίκα υπεύθυνο στον τομέα "εξυπηρέτηση του δημότη" με αρμοδιότητες Διοικητικών - Οικονομικών υπηρεσιών, ώστε να προσφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα έσοδα του φιλικού αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου στις 6 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς".

Το ποσό θα διατεθεί για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και για την ενίσχυση απόρων πολιτών".

View this post on Instagram

Ο Ήφαιστος Λήμνου δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη!⁣ ⁣ Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου πιστή στις αρχές της, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο και βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις ημέρες των εορτών που κανείς συνάνθρωπος μας δεν πρέπει να νιώθει μόνος. ⁣ ⁣ Σε αυτό το πλαίσιο, ο team manager της ομάδας μας, Μάρκος Κολώκας συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Λήμνου, κ. Ιωάννη Ποντίκα υπεύθυνο στον τομέα "εξυπηρέτηση του δημότη" με αρμοδιότητες Διοικητικών-Οικονομικών υπηρεσιών, ώστε να προσφέρει το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα έσοδα του φιλικού αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου στις 6 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς". ⁣ ⁣ Το ποσό θα διατεθεί για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και για την ενίσχυση απόρων πολιτών. #ifaistoslimmoubc #limnos

A post shared by Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) on

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ