ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε ένα θετικό κρούσμα λίγο πριν την έναρξη των playoffs

Η ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας
Η ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Λίγο πριν την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας, ο Ιωνικός ανακοίνωσε πως ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κρούσμα έχει απομονωθεί ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες, ενώ όλα τα υπόλοιπα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και το σταφ, βγήκαν αρνητικά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει ότι ένα (1) εκ των δειγμάτων στον εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19, στον οποίο υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας μας, ήταν θετικό.

Ασφαλώς, η ομάδα μας ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ και οι αρμόδιοι φορείς έχουν ενημερωθεί.

Το μέλος της ομάδας που διεγνώσθη θετικό είναι σε διαρκή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο και φυσικά έχει τεθεί σε απομόνωση.

Όλα τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά, αλλά ασφαλώς άπαντες στην ομάδα βρίσκονται σε καθεστώς επιτήρησης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ