ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Απέκτησε τον Μπράντον Μόμπλεϊ

Ιωνικός: Απέκτησε τον Μπράντον Μόμπλεϊ

Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ Μπράντον Μόμπλεϊ ανακοίνωσε ο Ιωνικός, ενισχύοντας τη front line του με έναν απόφοιτο από το κολέγιο του Νίκου Γκάλη.

Τη front line του θέλησε να ενισχύσει ο Ιωνικός Νικαίας μετά και την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ, Μπράντον Μόμπλεϊ. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι απόφοιτος του κολεγίου που είχε φοιτήσει και αγωνιστεί ο Νίκος Γκάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ, Μπράντον Μόμπλεϊ.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 12 Μαρτίου 1991, έχει ύψος 2.06 και καλύπτει τις θέσεις κοντά στο καλάθι. Αποφοίτησε το 2015 από το κολέγιο Seton Hall, στο οποίο είχε φοιτήσει και αγωνιστεί και ο Νίκος Γκάλης.

Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Haukar στην Ισλανδία, όπου κυριαρχούσε ολοκληρωτικά έχοντας 20.7 πόντους και 10.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Τη σεζόν 2016/2017 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε κυπριακό πρωτάθλημα (11.3π., 7.2ριμπ.) και FIBA Europe Cup (11.3π., 7.4ριμπ., 1.7κοψ.) με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Λίβανο με τις Louaize και Al Moutahed.

Μπράντον, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ