ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός BC: Ανακοίνωσε τον Τζίμπο Γιουλ

Ιωνικός BC: Ανακοίνωσε τον Τζίμπο Γιουλ

Ο Ιωνικός BC βρήκε τον βασικό του σέντερ για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζίμπο Γιουλ.

Ένας ρούκι στην υπηρεσία του Ιωνικού BC HELLENIC COIN. Για τον Τζίμπο Γιουλ (24 χρονών, 2.13 μέτρα) ο λόγος, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε η ομάδα της Νίκαιας.

Ο Κόουλ αποφοίτησε φέτος από το κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο, έχοντας την τελευταία του σεζόν 11.9 πόντους και 7.6 ριμπάουντ μέσο όρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός BC έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Άνταμ Σμιθ, Ανδρέα Πετρόπουλου, Νίκου Χουγκάζ, Νικ Ζάισλοφτ και Τόρλιν Φιτζπάτρικ, καθώς και ότι θα αγωνιστεί στην ομάδα με την μορφή δανεισμού ο Βασίλης Τολιόπουλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον James "Jimbo" Lull εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1996, έχει ύψος 2.13 και θα ενισχύσει την ομάδα μας στη θέση του σέντερ. Ο Lull θα έχει την ευκαιρία για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην Ελλάδα, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.

Από το 2016 μέχρι το 2020, ο νέος μας ψηλός αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα της πατρίδας του με το University of San Francisco. Η σεζόν 2019/20 ήταν η πιο παραγωγική για τον ίδιο, καθώς είχε 11.9 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με την ομάδα του.

Jimbo, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN".

Photo Credits: Ιωνικός BC HELLENIC COIN

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ