ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός BC για παραίτηση Κουφού: "Προσωπική απόφαση, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να την ανακαλέσουμε"

Ο Στέργιος Κουφός σε αγώνα Ιωνικός - Λαύριο την σεζόν 2018/19
Ο Στέργιος Κουφός σε αγώνα Ιωνικός - Λαύριο την σεζόν 2018/19 EUROKINISSI

Ο Ιωνικός BC επισημοποίησε με ανακοίνωσή του το τέλος της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό, τονίζοντας ότι έγιναν προσπάθειες για να ανακαλέσει την παραίτησή του ο Έλληνας τεχνικός, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Στέργιος Κουφός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ιωνικό BC, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Νίκαιας.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε υποβάλλει την παραίτησή του, εξηγώντας με δήλωσή του στο Sport24.gr ότι το έκανε λόγω ενός σοβαρου περιστατικού που έλαβε χώρα στην προπόνηση της Τρίτης (10/11), με τον Ιωνικό BC να τονίζει στην ανακοίνωση ότι έγιναν προσπάθειες να αλλάξει γνώμη, αλλά χωρίς επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΙONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως η μέχρι τώρα εικόνα και παρουσία της εξυπηρετούσε εξαιρετικά τους στόχους που είχαμε θέσει στον προπονητή μας από την αρχή της χρονιάς και για αυτό το λόγο δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Η παραίτηση του Στέργιου Κουφού αποτελεί προσωπική του απόφαση, την οποία δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανακαλέσουμε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας και με τον assistant coach, Σωτήρη Νικολαΐδη, στον οποίο ευχόμαστε επίσης καλή συνέχεια".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ