ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Πήρε το τιμόνι ο Στέργιος Κουφός

Ιωνικός Νικαίας: Πήρε το τιμόνι ο Στέργιος Κουφός

Τη συμφωνία του με τον Στέργιο Κουφό, αλλά και τους τρεις συνεργάτες του στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας.

Προπονητής του Ιωνικού Νικαίας και επίσημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/8) ο Στέργιος Κουφός. Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός έπιασε δουλειά εν όψει της σεζόν 2020/21, ενώ άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σωτήρης Νικολαΐδης, ο Άγγελος Τσίκληρας κι ο Μιχάλης Θάνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας στη σελίδα της στο Facebook:

" Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σεζόν.Ο πολύπειρος προπονητής γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1964 και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την προπονητική του πορεία.

Ο κόουτς Κουφός έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ελληνικών ομάδων (Παπάγου, Κορωπί, Δάφνη, Απόλλων Πατρών, ΔΑΣΑΛ, Δούκας, Ιωνικός Νικαίας). Μεταξύ άλλων, δούλεψε στο Ρέθυμνο από το 2003 μέχρι το 2008 φέρνοντας την κρητική ομάδα στην πρώτη κατηγορία και οδηγώντας την σε έναν τελικό Κυπέλλου (2007), παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν στην Α2. Ακολούθως, ανέλαβε τα ηνία του Ηλυσιακού, ενώ εργάστηκε εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Κατάρ με την Al Rayyan που στέφθηκε πρωταθλήτρια υπό τις οδηγίες του.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Χολαργού, τον οποίο οδήγησε στην Basket League το 2018 και λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε τον Κολοσσό Ρόδου.Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN.Ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει στο πλευρό του τρεις assistant coaches. Ο λόγος για τους Σωτήρη Νικολαΐδη, Άγγελο Τσίκληρα και Μιχάλη Θάνο".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ