ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Παίρνει δανεικό τον Τολιόπουλο

BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον Ιωνικό Νικαίας, ως δανεικός από την ΑΕΚ, θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των μπλε.

Η γεμάτη περιφερειακή γραμμή της ΑΕΚ ήταν σαφές πως δεν άφηνε πολύ χώρο στον Βασίλη Τολιόπουλο, προκειμένου να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής τη νέα σεζόν. Γι αυτό, η Ένωση αποφάσισε να τον δώσει δανεικό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιωνικό Νικαίας για την παραχώρηση του 24χρονου γκαρντ, ο οποίος πέρσι είχε 5.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά αγώνα στη Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Στέργιος Κουφός ξέρει ότι με τη δική του προσθήκη, η περιφέρεια του Ιωνικού Νικαίας ενισχύεται σημαντικά. Η ποιότητα και η εμπειρία που ήδη διαθέτει από τη μεγάλη κατηγορία είναι δύο στοιχεία μείζονος σημασίας για τους μπλε.

Ο Ιωνικός Νικαίας θα είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Τολιόπουλου στη Basket League, αφού είχαν προηγηθεί ο Ίκαρος Χαλκίδας, ο Κολοσσός, ο Ολυμπιακός, ο Άρης (δανεικός) και η ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ