ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Παρελθόν ο Βετούλας, αναλαμβάνει ο Καλαφατάκης

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Παρελθόν από τον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας αποτελεί -για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες- ο Νίκος Βετούλας, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Αναλαμβάνει ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Τρεις μέρες μετά την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα. Ο έμπειρος τεχνικός (που επέστρεψε στις αρχές της σεζόν στον σύλλογο μετά από ολιγόμηνη απουσία) βοήθησε τους μπλε να κερδίσουν τα επτά από τα δέκα παιχνίδια στα οποία τους καθοδήγησε, οδηγώντας τον ιστορικό σύλλογο στην πρώτη εξάδα της ΕΚΟ Basket League, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του α' γύρου.

" Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Βετούλα. Ο Έλληνας κόουτς βοήθησε την ομάδα μας να πάρει επτά νίκες στα τελευταία 10 ματς και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του.

Για δύο συνεχόμενες χρονιές, σε κρίσιμα σημεία, ο Νίκος Βετούλας δήλωσε παρών για την ομάδα μας και συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων που είχαν τεθεί. Πέρσι ήταν ο προπονητής των ρεκόρ και της ανόδου και φέτος έδωσε το έναυσμα για να βρει ο Ιωνικός το δρόμο του στα "σαλόνια" και να σημειώσει ιστορικές νίκες.

Ευχόμαστε στον κόουτς ο,τι καλύτερο κι επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιωνικός Νικαίας.

Διάδοχος του Βετούλα θα είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει οι διοικούντες τον Ιωνικό και απομένει να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πέραν της αλλαγής στον πάγκο, δεν αποκλείεται να προκύψουν ακόμη περισσότερες σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό. Πέραν της αποχώρησης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και της απόκτησης του Βαγγέλη Σακελλαρίου, στον Ιωνικό Νικαίας προσανατολίζονται σε αλλαγή στη θέση του πόιντ γκαρντ. Εφόσον αυτό το σενάριο πάρει σάρκα και οστά, ο Γιουτζίν Λόρενς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, με τους μπλε να εξετάζουν σοβαρά την προσθήκη του Βίνσεντ Κάουνσιλ. Ο 29χρονος γκαρντ είναι γνώριμος των ελληνικών παρκέ, αφού στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ρέθυμνο (2014-'15) και Κόροιβο (2015-'16), ενώ ο τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του ήταν η Λεβιτσκί στην Σλοβακία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ