ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Πρόστιμο 44.000 ευρώ και δίμηνη απαγόρευση εισόδου σε Καρβέλα

Ο Όλι Χάνλαν με τη φανέλα του Ηρακλή στον αγώνα με τον Ιωνικό
Ο Όλι Χάνλαν με τη φανέλα του Ηρακλή EUROKINISSI

Δίμηνη απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τον Δημήτρη Καρβέλα και πρόστιμο ύψους 44.000 ευρώ αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής για τον Ηρακλή, με αφορμή όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ιωνικό για τη Stoiximan Basket League.

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό αποτελεί ανοιχτή πληγή για τον Ηρακλή, όχι όμως μόνο λόγω του Τζος Χάγκινς. Όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τους τρεις διαιτητές του αγώνα έφεραν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Καρβέλα σε όλα τα γήπεδα για τους επόμενους δύο μήνες, μαζί με πρόστιμο ύψους 44.000 ευρώ για την ΚΑΕ Ηρακλής.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή του Τζος Χάγκινς, για την χρησιμοποίηση του οποίου ο Γηραιός απολογήθηκε στη διάρκεια της ημέρας.

Η σχετική ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται:

1) Στην πρώτη εγκαλούμενη "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)" χρηματικό πρόστιμο σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ και

2) στον δεύτερο εγκαλούμενο Δημήτριο ΚΑΡΒΕΛΑ, General Manager της ανωτέρω Κ.Α.Ε., ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης διάρκειας δύο (2) μηνών, λόγω εξυβριστικής συμπεριφοράς παράγοντα ομάδας σε διαιτητή, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 μεταξύ των ομάδων ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017) - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.), της 28-2-2021".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ