ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής - Λάρισα: Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ιβανώφειο

Ο Ηρακλής απέναντι στην Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι
Ο Ηρακλής απέναντι στην Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι LARISABASKET

Ηρακλής και Λάρισα έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα (δεν κρατήθηκε σκορ), στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για την επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αγωνιστική αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε στην Stoiximan Basket League, όμως Ηρακλής και Λάρισα αποφάσισαν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Ιβανώφειο, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στα του παιχνιδιού, αποφασίστηκε εξ αρχής και απ' τις δύο πλευρές να μην κρατηθεί σκορ, με τις δύο ομάδες να βλέπουν τα λάθη τους, έτσι ώστε να τα διορθώσουν, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής. Ο Ντεβόν Ουάσινγκτον της Λάρισας ντεμπούταρε έστω και ανεπίσημα (αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Γουέμπ) και πραγματοποίησε ένα μεστό παιχνίδι, ενώ στον πάγκο των "κυανόλευκων" κάθισε ο Παντελής Μπούτσκος, ο οποίος αναμένεται να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Το Σάββατο στις 27 Φεβρουαρίου, η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης (17:00), ενώ μία ημέρα μετά, την Κυριακή (28/2, 17:00) ο Ηρακλής θα υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Photo Credits: LarisaBasket

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ