ΗΡΑΚΛΗΣ

"Ντου" οπαδών του Ηρακλή στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, μπουκάλι πέτυχε τον Χάτσερ

Οι Χάτσερ, Τσαϊρέλης και Βεργίνης σε αγώνα του Ηρακλή
Οι Χάτσερ, Τσαϊρέλης και Βεργίνης σε αγώνα του Ηρακλή EUROKINISSI

Ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ είχε και τρίτο ημίχρονο, αφού μετά τον αποκλεισμό του "Γηραιού" οπαδοί της ομάδας - που ήταν στο γήπεδο ενώ δεν έπρεπε λόγω κορονοϊού - έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Ηρακλής, αφού μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ (10/2) στα προημιτελικά του Κυπέλλου εκτυλίχθηκαν εικόνες ντροπής στο "Ιβανώφειο".

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, οπαδοί του Ηρακλή - που ήταν στο γήπεδο ενώ δεν θα έπρεπε δεδομένου των μέτρων για τον κορονοϊό - έκαναν "ντου" στα αποδυτήρια και τα έβαλαν με τους παίκτες της ομάδας, πετώντας και αντικείμενα, με ένα μπουκάλι μάλιστα να βρίσκει τον Γουίλιαμ Χάτσερ!

Μάλιστα δεν έμειναν εκεί, αφού αργότερα περίμεναν τους παίκτες και στο πάρκινγκ του γηπέδου και τους έβριζαν. Μοναδικοί παίκτες που φάνηκε να γλιτώνουν από την μήνη των οπαδών ήταν οι Ολιβιέ Χάνλαν και Βασίλης Καββαδάς, με τους οποίους έγινε λίγο πιο ήρεμη κουβέντα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ παραιτήθηκε ο Αστέριος Καλύβας από την θέση του προπονητή, με το κλίμα στον "Γηραιό" να είναι πολύ άσχημο αυτή την στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ