ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Θέλει το ένα Final Four των προκριματικών του BCL

BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Έγγραφο με το οποίο ζητά από τη FIBA τη διοργάνωση του ενός Final Four για την πρόκριση στους ομίλους του Basketball Champions League 2020/21 έστειλε η ΚΑΕ Ηρακλής.

Μετά από μια σεζόν στη Basket League, ο Ηρακλής συνεχίζει να έχει όραμα και να βάζει ψηλά τον πήχη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε να συμμετάσχει στο Basketball Champions League της περιόδου 2020/21, το αίτημά της έγινε αποδεκτό και μπήκε έτσι στη διαδικασία των προκριματικών που όμως θα έχουν διαφορετική μορφή και όχι την παραδοσιακή, εξαιτίας φυσικά της πανδημίας του κορονοϊού που έχει πλήξει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Οι παράγοντες του Γηραιού ενημερώθηκαν πως θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης μέσω Final Four, με αποτέλεσμα να στείλουν έγγραφο στη FIBA και να ζητήσουν τη διοργάνωσή του. Τέσσερα τέτοια θα γίνουν, τέσσερα μικρά τουρνουά, με τον Ηρακλή να ελπίζει ότι θα κυνηγήσει τις δύο νίκες που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο του σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον είτε πρόκειται για το Ιβανώφειο, είτε για το Αλεξάνδρειο.

Στον έναν ημιτελικο ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Κεραυνό, ενώ στον άλλον θα παίξουν η Ντνίπρο με την Χρόνινχεν.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται στα τέλη της εβδομάδας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ