ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης: "Όλο και χειρότερη η κατάσταση, η EuroLeague χάνει την ανταγωνιστικότητά της"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξέσπασε, δηλώνοντας πως με τις αναβολές των αγώνων λόγω κορονοϊού πέφτει το επίπεδο της EuroLeague.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξέσπασε για την κατάσταση στην EuroLeague μετά τις αναβολές των αγώνων Μπασκόνια - Ζενίτ, Βιλερμπάν- Παναθηναϊκός και Βαλένθια - Ζενίτ λόγω κορονοϊού.

Με την EuroLeague Basketball να βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση της ιστορίας της λόγω του πρωτόκολλου που ορίζει να χάνει μία ομάδα στα χαρτιά ένα παιχνίδι αν δεν συμπληρώνει 8αδα, ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε την φωνή του σε αυτές των Ζενίτ, Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και πολλών ακόμα, που έχουν εκφραστεί δημόσια για το ζήτημα.

Μιλώντας στο σάιτ της ΤΣΣΚΑ ενόψει του σημερινού (14/10) εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε - και έχοντας υπόψη ότι πλέον μετά τους Μιλουτίνοβ, Στρέλνιεκς και Αντόνοβ δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Λοπάτιν λόγω κορονοιού - ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε σχετικά:

"Πιστεύω ότι αυτό που ζούμε έχει όλο και λιγότερη σχέση με το παιχνίδι. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας για κάθε παιχνίδι εμφανίζονται πολλά εμπόδια. Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Η Χίμκι δεν έχει αρκετούς υγιείς παίκτες, η Ζενίτ δεν ταξίδεψε καν.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο τέλος. Η Βιλερμπάν είχε επίσης πολλά κρούσματα. Εμείς είχαμε 4 κρούσματα και ακόμα περισσότερα στην δεύτερη ομάδα μας. Μπορώ να αναφέρω και άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα, όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι απλώς ένας προπονητής".

Ακολούθως ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε κλείνοντας το θέμα: "Πιστεύω ότι η EuroLeague χάνει την ανταγωνιστικότητάς της και την έννοια της δικαιοσύνη με αυτό που γίνεται. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των τεστ.

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες! Θα παλέψουμε, είτε έχουμε πέντε, είτε έξι, είτε εφτά παίκτες, όσους παίκτες και αν έχουμε. Γιατί κανείς εκτός από εμάς δεν θα πει πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΕΥΡΩΠΗ VTB LEAGUE ΡΩΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ