ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Καλαμπάκος: "Δεν μπορούμε να κάνουμε εμφύτευση μαγκιάς"

Ο Ντίνος Καλαμπάκος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Μεσολογγίου
Ο Ντίνος Καλαμπάκος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε απογοητευμένος, όχι τόσο για την 100άρα που δέχθηκε το Μεσολόγγι, όσο για την έλλειψη προσπάθειας των παικτών του.

Το Μεσολόγγι γνώρισε ακόμη μια βαριά ήττα (100-78 από τον Ηρακλή) και σε συνδυασμό με τον άσο της Λάρισας είναι πλέον μόνο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε απογοητευμένος απ' όσ είδε στο παρκέ του Ιβανωφείου. Όχι για την 100άρα, αλλά για την έλλειψη προσπάθειας από την πλευρά των παικτών του.

"Είχαν περισσότερη διάθεση από εμάς, ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν και να πουλήσουν τα κορμιά τους, μετά το στραπάτσο που είχαν. Δυστυχώς δεν ήμασταν καλά, δεν ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν έχουμε αυτή την ποιότητα, έπρεπε να υπερβάλλουμε εαυτούς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τι καλά μπορούμε να κρατήσουμε. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ή την ικανότητα, αλλά το μυαλό μας δεν ήταν συγκροτημένο. Έχουμε κενά, ξέρουμε ότι έχουμε ελλείψεις, μας το αποδεικνύει η πραγματικότητα. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ, αλλά εμφύτευση καρδιάς ή μαγκιάς, δεν μπορούμε να κάνουμε. Λέω ότι είμαι ευτυχισμένος όταν παλεύουμε, κι ας χάνουμε. Δεν το είχαμε αυτό σήμερα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Μεσολογγίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ