ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Καλαμπάκος για τον Τσαντ Μπράουν: "Δεν βγάζουμε άκρη με τον μάνατζέρ του"

Ο Τσαντ Μπράουν του Μεσολογγίου
Ο Τσαντ Μπράουν του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα του Μεσολογγίου, ο Ντίνος Καλαμπάκος αναφέρθηκε στον Τσαντ Μπράουν και παραδέχθηκε ότι θα υπάρξουν και νέες ανακατατάξεις τις επόμενες ημέρες στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Τσαντ Μπράουν είναι ένας 24χρονος σέντερ με ύψος 206 εκατοστών, που έπαιξε πέρυσι στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς και φέτος ήρθε στην Ελλάδα για την πρώτη "κανονική" σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Ο νεαρός Αμερικανός έχει κάνει σπουδαία δουλειά με την φανέλα του νεοφώτιστου στη Stoiximan Basket League Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τα νούμερά του, αλλά και η συνολικά εντυπωσιακή του εικόνα, να τον έχουν βάλει όπως φαίνεται στο στόχαστρο μεγαλύτερων ομάδων από εκείνη της Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα από την Ισπανική Λίγκα.

"Κι εμείς τα διαβάζουμε όσα γράφονται, όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τον μάνατζέρ του" ήταν το σχόλιο του Ντίνου Καλαμπάκου μετά από την εκτός έδρας βαριά ήττα από την Λάρισα. "Εχουμε μάθει με τα προβλήματα και είχα την απαίτηση να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σήμερα δεν το κάναμε, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, θα έρθουν νέα παιδιά και θα μάθουμε στο τέλος της εβδομάδας ποιοι θα φύγουν. Θα προετοιμαστούμε για 10-15 μέρες με όποιους μείνουν και όσοις έρθουν, θα δημιουργήσουμε ένα νέο Μεσολόγγι και ελπίζω να είναι καλύτερο από αυτό το πράγμα που δείχνουμε τώρα".

Για την ιστορία, ο Μπράουν έχει 11.4 πόντους από 62.5% στο δίποντο και 65.7% στις βολές, μαζί με 8.6 ριμπάουντ και 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:19 συμμετοχής σε εννέα αγώνες της Stoiximan Basket League.

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ