NBA

Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση Καμπάσο από την Ρεάλ λόγω ΝΒΑ

Ο Φακούντο Καμπάσο σε φάση από τον αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός για την EuroLeague για την σεζόν 2019/20
Ο Φακούντο Καμπάσο σε φάση από τον αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός για την EuroLeague EUROKINISSI

Με την free agency στο ΝΒΑ να ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση της παρουσίας του Φακούντο Καμπάσο στην Ρεάλ.

Στην Ρεάλ ήξεραν ότι η φετινή παρουσία του Φακούντο Καμπάσο στην ομάδα είχε... ημερομηνία λήξης επειδή ο Αργεντινός γκαρντ θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Αυτή η ημερομηνία λοιπόν φαίνεται ότι πλησιάζει.

Με το ΝΒΑ να ανακοινώνει ότι η free agency - η περίοδος δηλαδή που οι ομάδες θα μπορούν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες - ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου, αυτό σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι η Ρεάλ θα έχει στο ρόστερ της τον Αργεντινό για ακόμα 10 μέρες όπως αναφέρει η "Marca", αφού είναι λογικό ο Καμπάσο να μην θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κανείς δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές δεν έχουν ήδη γίνει και θα ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου. Απλώς με το σάλαρι καπ να είναι πλέον ξεκάθαρο, είναι πιο εύκολο να ολοκληρωθούν οι όποιες συζητήσεις.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι ο Καμπάσο είναι πλέον έτοιμος να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να πάει στο ΝΒΑ, κάτι που σημαίνει ότι η Ρεάλ θα πρέπει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του.

TAGS NBA ΗΠΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ