ΑΡΗΣ

Καμπερίδης: "Προστατεύτηκε ο Κολοσσός"

Ο Σάββας Καμπερίδης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άρη
Ο Σάββας Καμπερίδης δίνει οδηγίες στους παίκτες του Άρη EUROKINISSI

Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στο πέμπτο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Μάριο Τσάλμερς, ενώ τόνισε πως ο Κολοσσός προστατεύτηκε σε κάποιες φάσεις του αγώνα.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (84-74), ηττήθηκε για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο γήπεδό του από τους θαλασσί και έμεινε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για τη λανθασμένη προσέγγιση της ομάδας του, αλλά και στο πέμπτο φάουλ που δόθηκε στον Μάριο Τσάλμερς στο 34' της αναμέτρησης. Ο γκαρντ του Άρη σκόραρε σε αιφνιδιασμό, αλλά χρεώθηκε με επιθετικό, ένα σφύριγμα που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους των κιτρίνων.

"Μια ενδεχόμενη νίκη θα μας έδινε το δικαίωμα να προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε με την απαιτούμενη πνευματική ετοιμότητα. Γρήγορα μπήκαμε στον ρυθμό που έπρεπε για να ανακάμψουμε στο σκορ. Σίγουρα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές. Η εικόνα και η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν όπως είχαμε υποψιαστεί" δήλωσε αρχικά ο Σάββας Καμπερίδης για να προσθέσει:

"Για να γίνει μια ανατροπή, πρέπει να βγάλει η ομάδα ένταση, ενέργεια. Χάσαμε κάποιες μονομαχίες, έπαιξαν το ρόλο τους. Δεν θα σταθώ στην διαιτησία, αλλά σε κάποιες καταστάσεις. Ευνοήθηκε, προστατεύτηκε ο Κολοσσός καθώς ο Μάριο Τσάλμερς που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου βγήκε πολύ εύκολα με πέντε φάουλ".

Για το πόσο διαφορετική θα ήταν η εικόνα του Άρη αν είχε τόσο τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς όσο και τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, σημείωσε πως "έλειπαν έμπειροι παίκτες από την ομάδα μας αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Ο Κολοσσός δεν είχε τον Άντριτς σήμερα, αλλά έπαιξε πιο ομαδικά και πιο έξυπνα. Το μυαλό της ομάδας έχει χαλάσει και προσεγγίζουμε τα παιχνίδια πιο ατομικά. Αυτός ήταν ο ένας από τους δύο λόγους που χάσαμε σήμερα".

Ενώ κατέληξε, λέγοντας πως "πρέπει να διορθωθεί η νοοτροπία, ο τρόπος προσέγγισης των παιχνιδιών. Αν σκεφτόμαστε λίγο πιο ομαδικά και έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, θα δείξουμε καλύτερη εικόνα".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ