ΠΑΟΚ

Καμπερίδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για μένα"

BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα μάθει πολλά από τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Μετά από μία τριετία στον Πανιώνιο, ο Γιώργος Καμπερίδης πήρε την απόφαση να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, κι εν συνεχεία μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

- Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου;

"Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα προσπαθήσω για να την βοηθήσω κι εγώ από την μεριά μου όσο περισσότερο μπορώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα, οπότε σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο".

- Ποιος περιμένεις να είναι ο ρόλος σου μετά τη συζήτηση που είχες με τον Κώστα Μέξα;

"Μιλήσαμε με τον coach Μέξα για τον ρόλο που θα έχω στην φετινή ομάδα στη θέση του small forward και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μου είπε. Μετά τη συζήτησή μας, ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω στον ΠΑΟΚ".

- Τα τελευταία 3 χρόνια είσαι στην Basket League με τον Πανιώνιο και έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ. Τι θυμάσαι από αυτά τα παιχνίδια;

"Έχω παίξει αρκετές φορές στο PAOK Sports Arena και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κανείς δεν περνάει εύκολα από αυτό το γήπεδο. Όσον αφορά τους παίκτες, φυσικά και ξεχωρίζω τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του πρωταθλήματος, από τον οποίο μπορούμε να μάθουμε πολλά όλοι οι υπόλοιποι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ